Salı, Kasım 22

BİTENLER 1

1.Oriflame Pure Skin Tonik:Kokusunu sevdim ama cildime sürünce yanma yaptı aynı zamanda kızarıklık oluştu.Benim cildim karma hassas yağlı ciltlerde sorun olucağını sanmıyorum.
2.Maybelline göz makyaj temizleme losyonu:Losyon demiş ama bildiğin su .Memnun kaldım.Daha önce Neutrogina'nın göz temizleyicisini kullanıyordum ama kirpik diplerimi yara yapmıştı ama bu ürünü severek kullandım.
3.OriflamePure Skin temizleme jeli:Performans iyi.Gayet güzel temizliyor cildi eksi yönü kokusu eşimin traş köpüğü gibi kokuyor.
4.Nıvea Arındırıcı Peeling:Ben pek bir peeling etkisi göremedim.Çok yumuşak bir ürün.
5.Avon bali bliss pırıltılı vücut spreyi:Bayıldım.Hem mis gibi kokuyor hem hafif ışıltı veriyor.Yeniden alınır.
6.HC herbal hair complex:Çoğunuz görmüşsünüzdür reklemlerını zaten internette.Gayet güzel bir ürün .Severek kullandım.Saç tellerini kalınlaştırıyor,yumuşacık yapıyor.Kokusu biraz keskin.O kadar da olsun içinde birçok yağ bulunuyor.Ama rahatsız edici değil.
7.İnnova beautenova maske:Satıcının yoğun ısrarı üzerine aldım.Kil maskesi kendileri cildi derinlemesine temizliyor.Aklım İnnova'nın cilt lekelerine karşı toniğinde kaldı.Şöyle birşey var ambalajları beğenmedim.Piyasaya göre pahalı olan bir marka ambalajları daha kaliteli olmalı bence.

4 yorum:

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

selam :))

bitenler postlarına bayılıyorum,blgo blog geziyorum bu postlar için..
hc care yi bende kullanıyrum ve ınanılmaz memnun kaldım, saç çıkmaya başladı dökülen yerlerde..

siz nasıl kullandınız ve siz de tam olarak etkileri ne oldu? daha ayrıntılı yazabilir misiniz ..

sevgiler, bana da beklerim :))

luzu dedi ki...

nilmoon;hc yi facebookta reklamını görüp aldım.Doğrusu pek etkili olucağını sanmıyordum ama güzel bir ürün.Ben haftada bir kullanabildim.Saçlarımı devamlı düzleştiriyorum çok yıpranıyordu,açılmıyordu yıkadıktan sonra.Şimdiyse yumuşak ve daha dayanıklı saçlarım,bayağı uzadı.Yeniden almayı düşünüyorum..

sevda s. dedi ki...

Hc sanırım ben de kullanacağım, bir çok kişi memnun. Bali Bliss kullanmadım ama kullananlardan biliyorum, süper kokuyor.
Bu arada ben de yengecim :)

luzu dedi ki...

bali bliss sipariş edicem en kısa zamanda..yengeçler yengeçlerle iyi anlaşır bu arada:)