Cumartesi, Mart 31

OKUDUM!

             Zengin Kemal Basmacı'yla fakir akraba kızı Füsun'un aşkı.Okunmak için geç kalınmış bir kitap benim için.Ne kadar saçma bulsam da bazı bölümleri ve de kitabın ortalarında sıkılmaya başlasam da Türk filmi tadındaki bu kitaptan gerçekten etkilendim.Üstüne de çokça düşündüm.Gerçek bir olaydan alınması beni daha da şaşırttı.İstanbul'a gidersem dolaşıcam ben de Çukurcuma sokaklarında belki müzeyi bile gezerim.Kahramanımızın koleksiyonunu görmek için sabırsızlanıyorum.Özellikle şu köpek biblolarını...
         

HEDİYE!

                  Mavi Umut'un hediyeleri için BURDAN! son gün 12 nisan..

Pazar, Mart 11

ALIŞVERİŞ....


            Yaza yaklaşıyoruz malumunuz güneş kremim bitmek üzereydi.Ben de araştırmaya başladım.Hem cildimi güneşten koruyacak hem de sivilce yapmayacak bir ürün arayışındaydım.Hamilton marka sprey koruyucu da karar kıldım.İki gündür kullanıyorum.Parlama veya maske etkisi yapmadı..
           Bloglar arası ve forumlarda kullanan herkesin memnun olduğu Expicial Hydro (su bazlı) yu aldım.Yumuşacık yaptı cildimi.En son kullandığım sivilce kremlerinin kuruttuğu,hassaslaştırdığı cildime iyi geldi.
          Ayrıca diş beyazlatma setini aldım.Blogger bir arkadaşta gördüm; işe yaradığını yazmış.İki kere kullandım pek bir fark göremedim.Kesin birşey söylemek için erken tabii.

JESSİCA ALBA STYLE





                            Tarzına hayran kaldığım Jessica Alba'nın iki çocuklu olduğuna kim inanır!

Cumartesi, Mart 10

SİYAH OJE

             Uzun zamandır kısa olan tırnaklarım biraz uzayınca oje sürmek istedim.Siyah ojeyi uzun zaman önce almıştım.Daha önce bir kaç deneme yapmış ve hiç hoşuma gitmemişti duruşu.Sevilla matte'yle deneyince beğendim.Uçlara da Flormar'ın 112 gümüş rengini uyguladım.Umarım beğenirsiniz...