Salı, Ekim 1

 Upuzun bir aradan sonra yeniden merhaba!
 Araya giren hamilelik,doğum derken ihmal ettiğim bloğuma geri dönüyorum.Minik kızımdan fırsat buldukça yazmayı planlıyorum.Aslında devamlı sizi takip ettim tabii ki yorum yazamadım.Hamilelik süresince yazmak istemedim açıkçası.Kozmetikten tüm kimyasallardan uzaklaştım.Yüzümü bile direk beyaz sabunla yıkamaya başladım.Hamilelik yüzünden saflaşmıştım iyice.Kitap okuyamadım mesela çünkü anlayamıyordum yazılanları:)Bende bıraktım herşeyi sadece bebişimi düşünerek iyi olması için dua ederek geçirdim hamileliğimi.Her ay gidilen kontroller işte down sendromu testleri beni çok korkuttu.Sonuçlar gelene kadar çok yıprattım kendimi.Bunda daha önceki hamileliğim sorunlu olması büyük etken oldu tabii.Ama şükürler olsun ki hiç bir sorun çıkmadı.Minik kızımı kucağıma aldım.Kızım 8 ayını bitirmek üzere.Ancak kendimi hazır hissettim yazmak için.
    Daha önce sadece ürün yorumlarından ibaret olan bloğuma kendimle ilgili,kızımla,ev,dekorasyon,diyetle alakalı yazmak istiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.

2 yorum:

sevda s. dedi ki...

Allah bağışlasın, hamile olduğunu yazmış mıydın hatırlayamadım, şaşırdım şu an. Kız bebekleri severim, kız anne babalarını şanslı bulurum :)

luzu dedi ki...

yazmamıştım hamile olduğumu..bende hep kızım olsun isterdim içten içe:)çok tatlı oluyorlar..