Perşembe, Ekim 3

SON DÖNEM KULLANDIKLARIM

  
                    Son dönemde kullandığım ürünleri inceleyelim.
Glıss sıvı saç kremi;bu kadar güzel kokup hiçbir işe yaramayan ürün.Benim saçlarımı yapış yapış yaptı.Hiç sevmedim.Şampuanını da kullanmıştım ama iyi gelmişti saçlarıma.Neyse bi daha almam.
Morfose argan yağı;banyo sonrası veya kurumuş saç uçlarına sürüyoruz.Kırılmış saç görüntüsünü anında yok ediyor ışıl ışıl saçlar elde ediyosunuz.Zaten argan yağının faydaları malum.Sabunuz,şampuanı,saç maskesi hepsini denemek istiyorum..
Perçem fön suyu;bayıla bayıla kullanıyorum.Banyo sonrası bi türlü açılmayan saçlarımı hemn açıyor.Çok sevdiğim tekrar tekrar aldığım bir ürün.Değişik renkleri var hepsi de süper..
Diadermine çift bazlı göz makyaj temizleyici;göz makyajını güzel cıkartıyor ama sıkıldım bu tarz göz temizleyicilerinden.Yapışkan bir his kalıyor arkasından.Daha çok Dalinle çıkarıyorum göz makyajımı:)
Maybelline BB cream;kapatıcılığını yeterli bulmadım ben.Güneş koruması içermesi güzel.Fakat kapatıcılığı az olduğu için sevmedim.Bir daha almam.Vichy'nın kremini merak ediyorum..
Oriflame silk perspirant;tüm yaz kullandım.Bu kadar fresh bir koku ve kalıcı.
Arko nem zeytinyağlı krem;çantamda dursun ellerime sürerim diye aldığım ve çok sevdim.Bilmiyorum büyük ambalajı var mı hemen alırım.Hemen emiliyor,güzel kokuyor,yumuşacık yapıyor elleri...

2 yorum:

sevda s. dedi ki...

Bu aralar saçlarıma taktığım için en çok saç ürünleri ilgimi çekti. Morfose argan yağı uzun zamandır merak ettiğim bir ürün. Perçem fön suyunu hiç görmedim acaba nerde satılıyordur onu da merak ettim :)

luzu dedi ki...

morfose argan yağı çok güzel bir ürün mis kokulu serum gibi:)perçem fön suyunu küçük bir parfümeriden alıyorum.sende bir araştır parfümerilerde bulursun tahminim..